G - ring, Gregor Javšnik s.p.
Magdalenski trg 9
2000 Maribor
Slovenija
3614123000
SI62700782.
0510 0801 2882 174 ABANKA VIPA d.d.


Vlasnik domene lux4kids.com.hr je tvrtka G - ring u privatnom vlasništvu.
Direktor tvrtke je Gregor Javšnik
Magdalenski trg 9
2000 Maribor

REKLAMACIJE

Svi proizvodi koji su dani na prodaju, opisani su vjernim fotografijama i tekstom. Svaki proizvod je individualno pregledan prije slanja kupcu i lux4kids garantira da su svi proizvodi poslani kupcu potpuno ispravni.

Potrudili smo se pokazati vam boje što vjernijima bojama artikala. Dakako, stvarne boje prikazane na vašem monitoru variraju od monitora do monitora i ne možemo garantirati da će vaš monitor pokazati tocnu boju, pa su tu moguća manja odstupanja.
Prihvaćamo reklamacije u slijedećem slučajevima:

  • ukoliko je isporučena roba koja nije naručena
  • ukoliko je roba isporučena s greškom.

Proizvod mora biti vraćen u originalnom stanju, sa svim etiketama i naljepnicama, te ne smije biti korišten. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi korištenjem proizvoda i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te bilo kakvog zahvata na proizvodu. U svim ovim slučajevima reklamacija neće biti prihvaćena.
Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod koji se vraća priložiti kopiju računa kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.
Reklamacija mora biti podnesena putem elektronske pošte u roku od tri radna dana od dana preuzimanja proizvoda, a proizvod predan dostavnoj službi u roku od 7 radnih dana od dana preuzimanja proizvoda. Čuvajte potvrdu s datumom o slanju pošiljke. Naknadne reklamacije ne uvažavamo!


PRAVNE ODREDBE

Korištenje stranica

Korištenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka G - ring te služe kao elektroničko prodajno mjesto - Internet trgovina. G - ring ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Autorska Prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na našim stranicama su vlasništvo Lux4kids Hrvatska, Lux4kids Slovenija i Lux4kids Deutschland. Kompletan sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.
Nazaj