Dostava i plaćanje

PLAĆANJE
U sve cijene uračunat je 25% PDV!!! Račun koji dobijete nakon narudžbe nema uračunatog PDV-a, platit čete ga kod preuzimanja robe (ne valja kod osobnog preuzimanja u Sloveniji)!

Naručene proizvode zajedno sa troškovima dostave Kupac može platiti:
 
• putem internet bankarstva doznakom na račun Prodavatelja
• osobno na prodajnom mjestu Lux4kids u Sloveniji

Papirnati račun biti će poslan Kupcu s pošiljkom. Registrirani kupac može u bilo koje vrijeme na stranici pod moj profil-moje narudžbe pregledati sve svoje narudžbe.DOSTAVA

Dostava robe vrši se putem dostavljačke tvrtke Pošta Slovenije.
DOSTAVA PO CIJELOJ HRVATSKOJ IZNOSI 199kn
Troškovi dostave biti će navedeni u procesu narudžbe, pribrojeni iznosu narudžbe i plaća ih kupac.Troškove nastale vraćanjem pošiljke nama, zbog nepravovremenog podizanja, snosi kupac.

Vrijeme isporuke svih kolica je 2-6 tjedana.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata i Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, time potvrđujete da je roba uredno isporučena. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest o isporuci robe od Prodavatelja, mora obavjestiti Prodavatelja putem Kontakt formulara na našoj stranici, kako bi se mogle poduzeti radnje u vezi pronalaženja pošiljke.

U najvećem broju slučajeva dostava će biti izvršena u roku od 15 do 30 radnih dana od primitka plaćanja. Iznimno, zadržavamo pravo na dostavu u roku od 45 dana, a o čemu će kupac biti pravovremeno obavješten. Lux4kids zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.Nazaj